myjesus

"a szeretetben élők mélyre látnak, a reménységben élők messze látnak, a hitben élők mindent másképp látnak."

na, most szólj hozzá!

ők olvasnak engem:

free counters

kincsre leltem jézusban

Daisypath Anniversary tickers

2010.08.19. 13:43 sterretje

tíz-tíz-tíz

 

kétezertíz tizedik hó tizedikén, a szervezők reménysége szerint milliók mondják el ezt az imát (talán magyarországon is? bár még nem hallottam, hogy valaki szervezkedne):

 

"urunk, hatalmas és csodálatos istenünk, aki ígéretedet megtartva szeretsz minket, és hű vagy mindazokhoz, akik szeretnek és engedelmeskednek neked! hallgasd meg imánk!

 

imádkozunk azokért, akik szegénységben élnek, hozzád kiáltunk azokért, akiktől elvették jogaikat, és fohászkodunk a szenvedőkért. megvalljuk neked, hogy nem voltunk mindig engedelmesek hozzád. semmibe vettük parancsolataidat, és igazságosságra hívásodat. a saját érdekeink vezéreltek minket, és szellemi szegénységben éltünk. bocsáss meg nekünk ezért.

 

nem felejtjük el ígéreteidet, hogy megelégíted az éhezőt, hatalmas kezeddel visszaállítod a földet és megteremted a békét.

 

mennyei atyánk, segíts abban, hogy mindig a te igazságodat és kegyelmedet hirdethessük alázatosan, hogy a szent szellem segítségével kivezethessük a világot a szélsőséges szegénységből. a világméretű gyülekezet tagjaiként, milliókkal együtt imádunk és dicsőítünk téged.

 

add, hogy a szavaink és a tetteink mindig a te tökéletes jóságodat, szeretetedet és igazságosságodat hirdessék a hatalmasok és az elesettek felé.

 

jöjjön el a te országod, amint a mennyben, úgy a földön is. ámen."

 

Szólj hozzá!

Címkék: 10. 2010.


A bejegyzés trackback címe:

https://myjesus.blog.hu/api/trackback/id/tr652233086

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása