myjesus

"a szeretetben élők mélyre látnak, a reménységben élők messze látnak, a hitben élők mindent másképp látnak."

na, most szólj hozzá!

ők olvasnak engem:

free counters

kincsre leltem jézusban

Daisypath Anniversary tickers

2009.08.23. 21:14 sterretje

hurrá, nyaralunk!

annak ellenére, hogy a négynapos hosszú hétvége az utolsó pillanatban dániel munkája miatt háromnaposra zsugorodott, megpróbáltunk minden percét pihenéssel tölteni. egy nap alatt pecsenyére sültünk a velencei tónál, (amelyről testi és lelki egyensúlyod megtartása érdekében nem közölnék fotókat), majd két napot töltöttünk miskolctapolcán és lillafüreden.

 

szeretem isten hatalmát, jóságát, áldását és mindennapi kis csodáit felfedezni az életünkben (akad bőven), így ezen a két napon is könnyedén összeszámoltam azokat a pillanatokat, amelyekért hálát lehet adni.

 

először is: váratlanul találtunk egy nagyszerű helyet ;) (melyről kiderült, hogy egy régi kolostornak és egy forgalmas turistaközpontnak ad otthont)

a lillafüredi pisztrángtelepen betekintést nyerhettünk jézus tanítványainak munkájába, a halászatba, és élvezhettük munkánk gyümölcsét:

 

...és nem utolsó sorban ihattunk az élet vizéből is:

isten csodás helyekre vezérelt, és biztonságban haza is hozott. hála neki!

jeremiás 10:23 "tudom uram, hogy az embernek nincs hatalmában az ő útja, és egyetlen járókelő sem teheti, hogy irányozza a maga lépését!"

2 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://myjesus.blog.hu/api/trackback/id/tr981333467

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása