myjesus

"a szeretetben élők mélyre látnak, a reménységben élők messze látnak, a hitben élők mindent másképp látnak."

na, most szólj hozzá!

ők olvasnak engem:

free counters

kincsre leltem jézusban

Daisypath Anniversary tickers

2008.06.23. 08:25 sterretje

harminchárom év a föld nevű bolygón

noel richards koncerten voltunk a westend city center tetőteraszán. érdekes dolgot mesélt a közönségnek. feleségével harmincegynéhány éve élnek együtt. van két gyerekük, egy fiú és egy lány. a fiuk a bandában bűvöli a billentyűket, a leányuk amerikában él, családos ember.

kamaszként a lány nagyon rajongott a zenéért, de affélét hallgatott, amit apja nem szívelt igazán. egy barátja azonban azt mondta neki: „figyelj, észre sem veszed, és a lányod felnő, kirepül. menj be hozzá, ülj le a szobájába, és hallgasd a zenéjét. légy része a világának, ezzel fejezheted ki, mennyire szereted.”

„jézus nagyon szeret bennünket.” –folytatta az énekes. „ezt azzal fejezte ki, hogy lejött a földre, és része lett a világunknak, élvezte az együttlétet teremtményeivel. szerette a zenénket, az ételünket, az életünket. ha csak annyit akart volna tenni, hogy meghal értünk, és három nap múlva feltámad, akkor azt egy hétvége alatt letudta volna. de ő része akart lenni a világunknak, meg akart bennünket ismerni jobban. ezért élt közöttünk harminchárom évig.”

jános 1:10-12  „a világban volt és a világ általa lett, de a világ nem ismerte meg őt. az övéi közé jöve, és az övéi nem fogadák be őt. valakik pedig befogadák őt,

hatalmat ada azoknak, hogy isten fiaivá legyenek.”

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://myjesus.blog.hu/api/trackback/id/tr100534586

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása