myjesus

"a szeretetben élők mélyre látnak, a reménységben élők messze látnak, a hitben élők mindent másképp látnak."

na, most szólj hozzá!

ők olvasnak engem:

free counters

kincsre leltem jézusban

Daisypath Anniversary tickers

2008.03.20. 09:38 sterretje

hozzámjössz férjül?

egy internetes oldalon ugrott elém a következő:

„egy angol cikk szerint egyre több lány veszi ki a férfiak kezéből az ékszeres dobozt, és tesz házassági ajánlatot párjának, de legalábbis ráutaló magatartással kikényszeríti, hogy végre kimondhassa a boldogító igent. hogy bírják a férfiak, ha egy nő pasi tempóra vált? mi lesz a romantikával, ha a leánykérésből fiúkérés lesz? (...) felolvastam a horoszkópunkat, amiben azt írták, hogy a kapcsolatunk hamarosan elmélyül. nem is gondoltam teljesen komolyan, amikor azt kérdeztem ádámtól, mi lenne, ha megadnánk magunkat a csillagoknak és összeházasodnánk?”

ezt meg a bibliában találtam:

1 korinthus 11:9 „mert nem is a férfiú teremtetett az asszonyért, hanem az asszony a férfiúért.”

1 timóteus 5:5 „magára hagyatott asszony pedig reménységét az istenben veti, és foglalatos a könyörgésekben és imádságokban éjjel és nappal.”

titusz 2:3-5 „a vén asszonyok szentekhez illő magaviseletűek legyenek, nem patvarkodók, sem sok borivás rabjai, jóra oktatók; hogy megokosítsák az ifjú asszonyokat, hogy férjüket és magzataikat szeressék, legyenek mértékletesek, tiszták, háziasak, jók, férjüknek engedelmesek, hogy az isten beszéde ne  káromoltassék.”

2 timóteus 3:1-5 „az utolsó napokban nehéz idők állanak be. mert lesznek az emberek magukat szeretők, pénzsóvárgók, kérkedők, kevélyek, káromkodók, szüleik iránt engedetlenek, háládatlanok, tisztátalanok (...) ezeket kerüld.”

efezus 5: 22 „ti asszonyok a ti saját férjeteknek engedelmesek legyetek, mint az úrnak.”

ásó-kapa-nagyharang. istennel holtomiglan.

 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://myjesus.blog.hu/api/trackback/id/tr61388901

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása