myjesus

"a szeretetben élők mélyre látnak, a reménységben élők messze látnak, a hitben élők mindent másképp látnak."

na, most szólj hozzá!

ők olvasnak engem:

free counters

kincsre leltem jézusban

Daisypath Anniversary tickers

2008.03.14. 09:31 sterretje

az iwiwen olvastam

"íme egy érdekes kérdés:

ha ismernél egy nőt, aki éppen terhes, már van 8 gyermeke, akik közül 3 süket, 2 vak és egy szellemileg visszamaradott, neki magának pedig szifilisze van, ajánlanád neki az abortuszt?

igen? vagy nem? ha igennel válaszoltál, akkor épp most ölted meg beethovent!"

hiszen:

zsoltárok 127: 3 "ímé, az úrnak öröksége, a fiak; az anyaméh gyümölcse: jutalom."

1 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://myjesus.blog.hu/api/trackback/id/tr16380370

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Garabonciás 2008.04.18. 21:14:24

Ugyanmár. Ha nem született volna meg Beethoven, nem is tudna hiányozni, nem igaz? És ha ilyen módon létrejönne egy alternatív univerzum, ahol nem létezne Beethoven, lehet, hogy abban a világban viszont élne valaki más, aki valami teljesen mást csinált. Mondjuk feltalált egy gyógyszert, ami miatt meggyógyult rengeteg ember, aki amúgy meghalt volna, köztük egy Nobel-díjas fizikus, egy világhírű festő, és valaki aki egy találmányával búzamezővé változtatta a Szaharát, és ezzel megszüntette Afrikában az éhinségeket. (Több millió embert mentve meg.) Ki a gyilkos? A "Tegyük fel!" játékokban az a rossz, hogy nem nyerhetsz. Káoszelmélet, pillangóhatás...
süti beállítások módosítása