myjesus

"a szeretetben élők mélyre látnak, a reménységben élők messze látnak, a hitben élők mindent másképp látnak."

na, most szólj hozzá!

ők olvasnak engem:

free counters

kincsre leltem jézusban

Daisypath Anniversary tickers

2007.12.21. 16:49 sterretje

levél szilvitől

levélrészlet szilvitől, karácsonyi ajándékgyűjtő akciónk egyik vidéki szervezőjétől (aki nem mellesleg ugyanabban a gimiben végzett, mint én, csak ő nem utált annyira oda járni, mint én, hehe):

"a főtéren is gyűjtöttünk egy házikóban egy hétig. oda ki-kijöttek olyanok is, akik beszélgetésre vágytak. az egyik tesónő még a házikó mögött imádkozott is egy-két emberért. vasárnap egy nő már itt is volt a gyülekezetben. ez is a cipősdoboz gyümölcse. akik a gyüliből kinn voltak, mind azt mondták, jövőre még többet, még jobban kell tegyük, sőt arról beszélgetnek, hogy kellene nyitni egy szeretetirodát a belvárosban, ahová bármikor bárki bejöhetne... szóval sokminden elindult. tervezzük, hogy később fehérvár környékén több településen plántálni fogunk gyülit. most ezeken a helyeken is osztottunk, volt ahol gyűjtöttünk is. azt hiszem, jó vetés, hogy adással indíthatunk. beérkezett egy iker lányoknak készített csomag. két egyforma csomag összekötve. s az egyik helyen épp egy olyan korú ikerpárnak vittek ki dobozt.

jó volt látni az isteni tervezést."

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://myjesus.blog.hu/api/trackback/id/tr52271569

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása