myjesus

"a szeretetben élők mélyre látnak, a reménységben élők messze látnak, a hitben élők mindent másképp látnak."

na, most szólj hozzá!

ők olvasnak engem:

free counters

kincsre leltem jézusban

Daisypath Anniversary tickers

2011.06.16. 19:12 sterretje

hálaének a létra tetejéről

tegnap munka után kimentünk fótra. nem találtunk otthon senkit, de ez így, nyáron nem is meglepő: anyóskám, ha teheti, kint szorgoskodik a kertben. meglátogattuk hát, és „természetesen” a cseresznyefa tetején találtuk. érkeztünk láttán lemászott a létráról, és megmutogatta sebeit: két nap alatt kétszer esett le a fáról. nem panaszkodott, inkább elvezetett minket a ládákba szedett meggyekhez és cseresznyékhez, és megmutatta az eper és ribizlitermést is, hadd gyönyörködjünk bennük. az édenkert lehetett még ilyen szép, áldásoktól roskadó.

 
segítettünk neki egy kicsit, majd naplemente előtt riadót fújt, és szedelőzködni kezdett. közben fennhangon, elégedetten úgy foglalta össze munkás napjait, ahogy én aligha tudnám: „köszönöm, uram, hogy készen lehetünk ezzel a munkával. dicsőség legyen neked mindenért. hálás vagyok neked, hogy volt erőm leszedni a termést, és fel tudtam menni a létra tetejére.”
 
ámen.
 
a hatodik ikszen is túl lévő anyóskámról (is) szól a következő igeszakasz:
 
zsoltárok 92:13-15 „az igaz virágzik, mint a pálmafa, növekedik, mint a czédrus a libánonon, plánták ők az úrnak házában, a mi istenünknek tornáczaiban virágzanak. még a vén korban is gyümölcsöznek, kövérek és zöldellők lesznek”

Szólj hozzá!

Címkék: gyümölcs kor idős


A bejegyzés trackback címe:

https://myjesus.blog.hu/api/trackback/id/tr92990161

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása