myjesus

"a szeretetben élők mélyre látnak, a reménységben élők messze látnak, a hitben élők mindent másképp látnak."

na, most szólj hozzá!

ők olvasnak engem:

free counters

kincsre leltem jézusban

Daisypath Anniversary tickers

2009.06.29. 13:54 sterretje

vidám vasárnap :)

nagy nap volt ez a vasárnapi. életemben először szolgálhattam a dicsőítésben. többször bátorítottak már a többiek, hogy énekeljek, de a félelem, a szorongás megakadályozott ebben. aztán brigi is elkezdett a bárkába járni, őt is kérték, és akkor már én is felbátorodtam. nem gondoltam volna, hogy nekem ez lenne a feladatom, hisz (a látszat ellenére) nem vagyok egy magamutogatós tipus, aki lazán ki tud állni száz ember elé... de ez teljesen más volt. istennek adni a hangomat, őt dícsérni, nos, ez nem egy szereplés, sokkal több annál. minden félelmem elszállt, és neki adtam a szívemet. :) csodálatos volt.

a hónap utolsó vasárnapja lévén, a bárkában közösségi vasárnap volt. ez azt jelenti, hogy mindenki hoz valami finomságot, (az én tortámat fentebb láthatod), és együtt eszünk, beszélgetünk. így alakulnak ki mélyebb kapcsolatok, beszélgetések, eszmecserék. sokat tanulok ezekből is. ani néni például elmesélte, bábaként hány nőnek tudott segíteni, és milyen "meredek" dolgokat kellett átélnie, de isten mindebben megsegítette őt. szeretek gyülekezetbe járni. sajnos, ezt a szép élményt is sikerült "valakinek" lerontania. estére belázasodtam, és most itthon szenvedek. közben bibliai "legyen ön is milliomost" játszom:

http://jezusert.com/milliomos/index.html

1 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://myjesus.blog.hu/api/trackback/id/tr271215541

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Judit70 · http://janos738.blogspot.com/ 2009.06.30. 06:59:16

Ne legyél már beteg Timi, Gyógyítson meg az Úr!
Merő önzés ez részemről, mert már várom, hogy megint halljam a dicsőítésedet!
süti beállítások módosítása