myjesus

"a szeretetben élők mélyre látnak, a reménységben élők messze látnak, a hitben élők mindent másképp látnak."

na, most szólj hozzá!

ők olvasnak engem:

free counters

kincsre leltem jézusban

Daisypath Anniversary tickers

2008.02.27. 14:23 sterretje

alapvető isteni jogok



volt egyszer egy nő. megtért az egyik gyülekezetben, hazament, és elmondta a jó hírt a férjének. az nem törődött vele, ugyanúgy megverte időnként, összetörte egy-két csontját. a nő ilyenkor bement a wc-be, letérdelt a wc kagylóval szemben, és imádkozni kezdett az egy istenhez, hogy változtassa meg a férfit, akivel együtt él, akinek a ruháit mossa, akivel együtt kel és együtt felkszik. nemtom, meddig, talán egy évig, vagy hosszabb ideig menekült a wc-be imádkozni. hihette volna azt is, hogy isten nincs, hiszen, ha hagyja őt megveretni, hát milyen isten az olyan. de ő hitte, hogy isten látja őt ott abban a wc-ben. egy idő múlva a férfi elgondolkodott, mi mozgathatja feleségét, és érdeklődni kezdett, megtért az úr jézushoz, és nem verekedett többé. a bemerítkezésén elmondta, miből hozta ki az úr, hiszen isten már nem vádolja őt ezzel a múltbéli dologgal. az asszony szava is meghallgattatott, kitartása elnyerte jutalmát.

az emberi törvények szerint mindenkinek joga van a boldog családhoz. isten egyetért az emberi jogokkal, betart(at)ja azokat, sőt, szeretete,

igazságossága felülmúl minden emberi törvényt.

1 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://myjesus.blog.hu/api/trackback/id/tr60356652

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

anna123 2008.02.27. 22:08:32

Hát, Timi, ez valami hihetetlen...! Én egy koleszban lakom, és a kedvenc ,,imádkozós helyem" nekem is a vécé... meg ide bújok el, ha nem akarom, hogy hülyeségeket kérdezzenek XD De jó, találtam egy közös pontot vkivel ;)
süti beállítások módosítása