myjesus

"a szeretetben élők mélyre látnak, a reménységben élők messze látnak, a hitben élők mindent másképp látnak."

na, most szólj hozzá!

ők olvasnak engem:

free counters

kincsre leltem jézusban

Daisypath Anniversary tickers

2009.10.19. 11:40 sterretje

irány a gaithers koncert!

ahogy régebben mondogattuk: „már csak kettőt kell aludni…” szerdán megyünk debrecenbe, a gaithers koncertre, melyre előbb csak édes drágám szüleinek akartunk jegyet venni, majd úgy döntöttünk, mi is elmegyünk. (anyóskám mondta a jegyek átvételekor: „köszönöm szépen. ez volt a szívem vágya!”)

ezt találtam a csapatról, vezetőjükről a family magazinban: „bill gaither úgy vallja, sikerét leginkább családi hátterének, neveltetésének köszönhette. szerinte minden sikerének gyökere a munka becsülete, az istenbe vetett, feltétel nélküli hit és az alázat. „nagyapám sokszor mondogatta nekem: bill, jól jegyezd meg, kétféle ember létezik ebben a világban: azok, akik adnak, és azok, akik csak kapni akarnak. el kell döntened, te melyik táborhoz tartozol.”

gaither számára a döntés egyértelmű volt. „el sem tudnám képzelni, hogy csak kapok és kapok. az adakozás életforma. ha ezt megértjük, akkor élünk igazán teljes életet."

a gaither family 2008-ban már turnézott európában. „óriási meglepetés volt számunkra, hogy a németországi koncertünkre több tucat hívő érkezett buszokkal magyarországról, sőt még romániából is! – nyilatkozta gloria gaither. – úgy gondoltuk, hogy egy ilyen hűséges közönségnek meg kell hálálni ezt a fáradságot. most mi fogjuk megtenni ezt a hosszú utat, hogy a következő – debreceni – koncertünkre még többen eljöhessenek!”

azok a rajongók, akik több ezer kilométert utaztak egy-egy koncertért, tudják: a gaither family fellépése kihagyhatatlan élmény lesz. déli gospelzene, folk és ritmusos pop, fergeteges jókedv, istenbe vetett bizalom és hit, felemelő történetek és zenei inspiráció – ez vár arra, aki részt vesz az egész estét betöltő koncerten.”

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://myjesus.blog.hu/api/trackback/id/tr921460042

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása