myjesus

"a szeretetben élők mélyre látnak, a reménységben élők messze látnak, a hitben élők mindent másképp látnak."

na, most szólj hozzá!

ők olvasnak engem:

free counters

kincsre leltem jézusban

Daisypath Anniversary tickers

2007.10.10. 09:04 sterretje

lájtos

édes drágámmal a nap utcai baptistában voltunk ifi istentiszteleten. teltház volt. :) a téma: a hűség. nem csak a házastársi, hanem hűség, kitartás mindenben. ez a szó eléggé elkopott már, nem is ismerik az emberek. nem tudnak kitartóan olvasni, melózni, sportolni, vagy akár egy párkapcsolatért kitartani...

a lelkipásztor mesélte, hogy a felesége volt egy csapatépítő tréningen, és az ott töltött két nap alatt ő volt az egyetlen, aki nem bonyolódott egyéjszakás kapcsolatba. "leszbikus vagy?"- kérdezték tőle munkatársai. az a lehetőség hamarabb felmerült, hogy leszbikus, mint az, hogy hűséges. itt tartunk.

a lelkész azt is elmondta, hogy vannak az "igaziak", a lelkesedők-hűek-kitartók, akik képesek megváltoztatni környezetüket, akiknek "igazi" az íze, mint a coca-coláé. és vannak a "light colák", akik csak úgy imádkoz-gatnak, olvas-gatnak, beszél-getnek minden szenvedély nélkül, üresen.

jézus azt kérte tőlünk, legyünk teljes szívvel elkötelezettek. nem -gató, -getők. a forró víz gyógyításra jó, a jéghideg a szomjat oltja, de a langyos víz nem jó semmire, nem kell senkinek. isten elkötelezett emberek "társaságára vágyik".

valaki forrón szereti.

1 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://myjesus.blog.hu/api/trackback/id/tr58191997

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Cornholio 2007.10.10. 09:34:55

Tényleg itt tartunk... sajna még néha (???) ilyenek hallatán előbb gondolok a géppisztolyra, mint az ÚRra. Pedig Jézus szelíd és alázatos. Én pedig mérges és nagypofájú...

De azért így is szeret. Ez pedig a legjobb!
süti beállítások módosítása