myjesus

"a szeretetben élők mélyre látnak, a reménységben élők messze látnak, a hitben élők mindent másképp látnak."

na, most szólj hozzá!

ők olvasnak engem:

free counters

kincsre leltem jézusban

Daisypath Anniversary tickers

2007.10.10. 09:46 sterretje

éljen gyurbán?

mindig is ódzkodtam a politikától. úgyhogy most is csak a bibliában olvasottakat vázolom, és váltsunk is témát, jó?
1 timóteus 2:1 "tartassanak könyörgések, imádságok, esedezések, hálaadások, minden emberekért, királyokért és minden méltóságban levõkért, hogy csendes és nyugodalmas életet éljünk, teljes istenfélelemmel és tisztességgel."
nem gondolnám, hogy isten véresszájú országszidalmazókká teremtett minket. nem hinném, hogy azzal vagyok hazaszerető, ha mocskolom az ország vezetőit, akárkik is legyenek éppen hatalmon. az ország vezetése is olyan, mint a gyerek: ha sokáig ordítanak rá, hogy te hülyebarom, akkor egy idő után hülyebarom lesz. ez egy szellemiség, egy szellemi törvényszerűség.

szóval úgy döntöttünk édes drágámmal, hogy felmegyünk a kopaszra, és onnan imádkozunk a lábaink alatt elterülő fótért. azért, hogy békességben éljenek,hogy gyógyuljanak meg a családok, a gyerekek merjenek nemet mondani a ma csábításainak. felemelő volt, bevallom, sokkal jobb, mint haragos szívvel a kormányt szidni...


1 péter 2:17 "mindenkit tiszteljetek, az atyafiúságot szeressétek; az istent féljétek;

a királyt tiszteljétek."

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://myjesus.blog.hu/api/trackback/id/tr4192041

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása