myjesus

"a szeretetben élők mélyre látnak, a reménységben élők messze látnak, a hitben élők mindent másképp látnak."

na, most szólj hozzá!

ők olvasnak engem:

free counters

kincsre leltem jézusban

Daisypath Anniversary tickers

2007.10.08. 09:16 sterretje

a villamos is aluszik?

hétfő reggel van. dicsőség az úrnak. nem jött a gusztustalanulkoszos harminchetes villamos. hét óra harmincötkor már ott álltam, de nem jött. negyvenötkor sem. ötvenötkor sem. nyolc óra ötkor más útvonal mellett döntöttem. de a huszonnyolcas sem jött. legyalogoltam hát két megállót, aztán mégis jött. szóval másfél óra alatt be is értem a bányába a szokásos negyven perc helyett. dicsőség az úrnak.

az jutott eszembe, hogy egy ember mit meg nem tesz a céljáért. ha van neki egyáltalán. megy szélben-fagyban, gyalog-villamossal, csak a célra koncentrálva. milyen jó lenne, ha az élet értelmét, jézust, a jót, a szeretetet is ilyen elkötelezetten tudnánk keresni. mentem a cél, a munkahelyem felé, rendületlenül. kár, hogy egy csomó kapcsolatomban, szituban nem tudok ilyen kitartó, céltudatos, megbocsátó, és minden kis dolgon könnyedén átlépő lenni. pedig tudom, hogy mit kellene tennem:

zofóniás 2:3 "keressétek az urat mindnyájan e föld alázatosai, a kik az ő ítélete szerint cselekesztek; keressétek az igazságot, keressétek az alázatosságot: talán megoltalmaztattok az úr haragjának napján!"

zsoltárok 105:4 "kivánjátok az urat és az ő erejét; keressétek az ő orczáját szüntelen."

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://myjesus.blog.hu/api/trackback/id/tr36189793

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása