myjesus

"a szeretetben élők mélyre látnak, a reménységben élők messze látnak, a hitben élők mindent másképp látnak."

na, most szólj hozzá!

ők olvasnak engem:

free counters

kincsre leltem jézusban

Daisypath Anniversary tickers

2007.10.01. 08:59 sterretje

home, sweet home

hétvégén otthon voltunk békésben. szép őszi idő volt, hm, ezt szeretem.

naaa, megnézitek a kis antennásokat?- kérdezte édesanyám, amint betoppantunk. a micsodáááákat?? de már özönlöttek is elő a "kis antennások", az öt fehér farkincájú pettyes kiskutya. naaagyon aranyosak voltak. :) édes drága vőlegényemet nagyon kedvelték, kettő közülük legalábbis állandóan követte és a nadrágja szárába kapaszkodott.

rövid időn belül meg tudtunk különböztetni a kölyköket, hiába voltak egyformák, mint a tojás. a nyurga-gyagyás mindig lemaradt, a nyurga-szőrös állandóan szaladgált, a dagi-szőrös kiásta magát a kertből, a dagi-simaszőrű pedig követte... egyformák, de mégsem azok, mindegyik egyedi és megismételhetetlen. mi is azok vagyunk isten szemében. még az egypetéjű ikrek is egyéniségek. mindenki isten gyermeke, aki az ő akaratából lett megteremtve egy egyéni cél véghezvitelére.
róma 8:16 "isten gyermekei vagyunk."
filippi 2:5 "legyetek feddhetetlenek és tiszták, istennek szeplőtlen gyermekei az elfordult és elvetemedett nemzetség közepette, kik között fényletek, mint csillagok e világon."
a hétvége hamar eltelt, vasárnap délután elindultunk hazafelé. kecskemétig én vezettem, hogy édes drágám tudjon pihenni. közben pintér bélát hallgattunk.
nagyon tetszett nekem az a dal, ahol arról énekel, hogy jézus a király, aki most is köztünk jár, és meglátogat. nem, nem azt mondja: letámad, rádtör, rádveti magát... hanem, hogy meglátogat. megteheted, hogy beengeded, és frissen sült sütit adsz neki, és a legpuhább foteledet. de az is benne van a pakliban, hogy kikiabálod, hogy nincs itthon senki.

rajtad múlik, hogy (el)fogadod(-e).

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://myjesus.blog.hu/api/trackback/id/tr77182091

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása