myjesus

"a szeretetben élők mélyre látnak, a reménységben élők messze látnak, a hitben élők mindent másképp látnak."

na, most szólj hozzá!

ők olvasnak engem:

free counters

kincsre leltem jézusban

Daisypath Anniversary tickers

2007.09.17. 11:16 sterretje

fekete-fehér, igen-nem

divat lett a fekete. nem (csak) az öltözködésben, a szívekben. "nincs egy normális pasi/nő ezen a világon", "együnk, igyunk, mulassunk, egyszer élünk", "ha van isten, miért nézi, hogy ennyi a szenvedés?".

a lapok/tévék/rádiók tele vannak jézust gúnyoló képekkel. a halál lett a divat, az elmúlás, a nemtörődömség. én erre megint csak egy olyan választ találtam a bibliában, amely megnyugtatott:

1 timóteus 4:1 „ az utolsó időben némelyek elszakadnak a hittől, hitető lelkekre és gonosz lelkek tanításaira figyelmezvén.”

az utolsó időkben az emberek elfordulnak istentől, és egyéb helyeken keresik a boldogságot, a "hitetőknél". a hitetők lehetnek a diszkóbébik, akik azzal hitegetnek, hogy a szép test=boldogság, és a szex mindenkivel/minden szituban/mindig tökéletes, és kielégítő. a hitetők azt sugallják, hogy a kábszertől okosabb, a cigitől menőbb, a piától jobb kedvű leszel. a hitetők mondogatják, hogy a természetgyógyászat kigyógyít mindenből, viszont már a fizetésed ráment, és még mindig beteg vagy...

amíg a világban (ruhákban, alkoholban, szexben, pénzben) keresed a boldogságot: vesztesz. sok időt, és az esélyt is a boldogságra.
galata 5:17,19 „mert a test a lélek ellen törekedik, a lélek pedig a test ellen; ezek pedig egymással ellenkeznek, hogy ne azokat cselekedjétek, a miket akartok."

nem istenből kell kiábrándulni, hanem a halál-központú, testi vágyakkal teli életből.

legyen divat a tisztaság.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://myjesus.blog.hu/api/trackback/id/tr55167616

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása