myjesus

"a szeretetben élők mélyre látnak, a reménységben élők messze látnak, a hitben élők mindent másképp látnak."

na, most szólj hozzá!

ők olvasnak engem:

free counters

kincsre leltem jézusban

Daisypath Anniversary tickers

2007.09.03. 11:02 sterretje

íme az ok. o.k.?

nem szeretem az elutasítást. pedig volt részem benne bőven. "túl okos/buta/sovány/kövér vagy, ne haragudj, nem tetszel"... stb. rosszul esett, hetekig/hónapokig rágódtam, mit kellene megváltoztatnom magamon/ban ahhoz, hogy végre valaki szívből megszeressen, elfogadjon. aztán megtértem jézushoz, és nem görcsöltem ezen többé. isten segítségével teljesen elfogadtam magam, és egy év múlva feltűnt az életemben az, aki szintén elfogad úgy, ahogy vagyok.

azóta már másfajta elutasítások esnek rosszul. ha valakit meghívok gyülekezetbe, vagy beszélek isten-élményeimről, de ez lepereg róla, magyarán: ha valaki elutasítja jézust, isten szeretetét, az mélyen megbánt engem. mert ez nem szimpa "nem tetszik a nagy orrod" vélemény-nyilvánítás. elutasítja a felé (rajtam keresztül) közeledő istent. és ez fáj.

"köszönöm szépen a folyamatos meghívásokat, de engem nagyon megviselt az az őszi alfás vacsora, kérlek, ezekre a körlevelekre ne tegyél rá engem többé."

"kedves timi, ha legközelebb egy női konferencián jársz, váljék egészségedre, de engem kímélj meg légyszíves ezektől a hihetetlen baromságoktól, amiktől mindjárt leszakad az ég. köszönöm szépen."

és hogy mégis miért csinálom ezt? miért hívok embereket, miért beszélek, miért írok blogot nem hívőknek- lankadatlanul? íme a válasz:
jakab 5:20 "aki bűnöst térít meg az ő tévelygő útjáról, lelket ment meg a haláltól és sok bűnt elfedez."
isten ezen a napon, ebben a pillanatban szól hozzád. rajtam keresztül.

hé, te ott! gyere!

3 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://myjesus.blog.hu/api/trackback/id/tr98156237

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mrs Keenan 2007.09.04. 10:12:32

Lehet, hogy így van. De én máshogy gondolom, másban hiszek. Így nem azt élem meg, amit Te kommunikálni akarsz ezzel, ergo hozzám nem szól Jézus Rajtad keresztül.
Ezért nem kívánok ilyen összejövetelen részt venni.
Az én hitem más, ezt tiszteletben kell tartani. Ugye?

sterretje · www.gportal.hu/alekszatim 2007.09.04. 11:57:03

simán tiszteletben tartom. kinek a mi. ez csak egy lehetőség. ha elolvastad az "üzenetet", már jó. innentől kezdve működik a szabad akaratod, amit isten adott. ha elutasítod, elutasítod, ha megfogadod, megfogadod. ;) ha elmész gyülekezetbe, ha nem: jézus érted is meghalt, isten szeret. ha elfogadod, ha nem. istent nem tudod "levakarni" magadról. ;)

istipost 2007.09.04. 13:36:35

hmm... de sajnos, le tudja vakarni! erről szól a szabad akarat... más kérdés aztán, hogy amikor meg kell majd állnia az Ítélőszék előtt, akkor ott is pőrén fog megállni, vérrel átmosott ruha nélkül... védtelenül... magányosan... Szomorú.
süti beállítások módosítása