myjesus

"a szeretetben élők mélyre látnak, a reménységben élők messze látnak, a hitben élők mindent másképp látnak."

na, most szólj hozzá!

ők olvasnak engem:

free counters

kincsre leltem jézusban

Daisypath Anniversary tickers

2007.07.30. 09:11 sterretje

kedvenc könyvem

elkezdtem bibliát olvasni. régebben asztem, valami történelemkönyvről van szó, benne jézus életével, csodáival. fogalmam sem volt arról, hogy tkp. az élethez írt "használati utasítást" tartok a kezemben. sokkolt, amit olvastam:

jakab 3:8  "a nyelvet az emberek közül senki sem szelidítheti meg; fékezhetetlen gonosz az, halálos méreggel teljes." (=egy pletyka, munkahelyi megalázás, házastárs becsmérlése, gyereked lehülyézése mind mind halálos sebet ejt a lelken, nyelvvel megmérgezhetjük a jellemet, a kapcsolatot, a békét...)

vagy 3 mózes 20:13: és ha valaki férfival hál, úgy a mint asszonynyal hálnak: útálatosságot követtek el mindketten, halállal lakoljanak (=semmibe vették sokan isten eme kérését, így eljutottunk odáig, hogy a melegek gyereket fogadhatnak örökbe, és lassan a hetero számít abnormálisnak...)

no és
lukács 6:31 "és a mint akarjátok, hogy az emberek veletek cselekedjenek, ti is akképen cselekedjetek azokkal"

a biblia szavahihetőségét egyébként sokszor éppen a hitetlen emberek bizonyítják be, akaratuk ellenére. mondok egy példát. a biblia ír a lepráról, mely egy elég veszedelmes betegség: tökéletes ellenszerét még mindig nem találták meg (lappangási ideje akár 40 év is lehet, a végső stádiumban a beteg gennyes sebekkel borítottan akár egy tüdőgyulladásban meghalhat.) a biblia azt írja, az ilyen betegeket pár napra el kell különíteni mindenkitől, majd néhány nap múlva, ha nem fertőz, visszaengedni.
napjainkban, amikor egyik (asszem, indiai) városban elindult a járvány, elolvasták, mit ír a biblia a megállításáról, ennek megfelelően kitették a betegeket a városból, és láss csodát, nem terjedt tovább a veszedelmes betegség.

a biblia utat mutat a ma tévelygéseiben.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://myjesus.blog.hu/api/trackback/id/tr79128023

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.