myjesus

"a szeretetben élők mélyre látnak, a reménységben élők messze látnak, a hitben élők mindent másképp látnak."

na, most szólj hozzá!

ők olvasnak engem:

free counters

kincsre leltem jézusban

Daisypath Anniversary tickers

2013.12.11. 09:45 sterretje

*advent*

ma ezt az élményemet posztoltam ki a fb-ra: „tegnap este egy nő lépett elém a gyűjtőponton. két csodaszépen csomagolt dobozt adott át. "egy 3-4 éves kislányn..." - mondta, de elcsuklott a hangja. száját eltakarva kisietett. tisztelem azokat, akik gazdagságukból adnak ("annyi játéka van a gyereknek!"), azokat is, akik boldogságukból ajándékoznak ("nekem is van két gyermekem")... de példának tekinteni igazán azokat tudom, akik fájdalmukban is képesek adni.”

egy ismerősöm pedig ezt a kommentet írta alá: „sokszor azt hiszem, jók a motivációim, ezek a szavak viszont ráébresztenek, hogy túl sok bennem az önsajnálat és az elégedetlenség, sokszor a harag, ha rászorulót látok- a harag a hatalommal szemben - miért hagyja? - miközben elfelejtem, hogy a dolgunk az lenne, hogy az embereknek meglássák: nem a körülmények függvénye, adni bárki tud - aki elengedni tud.”

zsoltárok 147:3 (isten) „meggyógyítja a megtört szívűeket, és bekötözi sebeiket.”

Szólj hozzá! · 1 trackback

Címkék: munka isten gyász cipősdoboz


A bejegyzés trackback címe:

https://myjesus.blog.hu/api/trackback/id/tr195685664

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Mandiner blogajánló 2013.12.11. 16:13:02

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner blogajánlójában.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása