myjesus

"a szeretetben élők mélyre látnak, a reménységben élők messze látnak, a hitben élők mindent másképp látnak."

na, most szólj hozzá!

ők olvasnak engem:

free counters

kincsre leltem jézusban

Daisypath Anniversary tickers

2012.09.04. 21:07 sterretje

a kastély ura

az elmúlt két hétben szabadságon voltunk édes drágámmal. pontosabban, az első héten a balatonon dolgoztunk, a munkahelyemet képviseltük egy keresztény konferencián, a munka után pedig még két napot töltöttünk a magyar tengernél (melybe véglegesen és mélyen beleszerettem…).

édes drágámmal pecsenyére süttettük magunkat a strandon, sokat fürödtünk, sétáltunk, jókat ettünk, és nézegettük a szebbnél szebb házakat. az egyik különösen megtetszett, mert hatalmas, tökéletesen karbantartott kert vette körül, kovácsoltvas kapuja mellett pedig egy takaros kis házikó is állt. „minden bizonnyal egy előkelő nemes lakhatott itt, aki a szolgálóknak egy külön kis házat építtetett, hogy azok éjszakánként ott őrködjenek, és, hogy a szolgálat után legyen hová eltűnniük a színről” – állapítottuk meg szerelmemmel.

sokszor így vagyunk mi is jézussal. a szolgánknak tekintjük őt. hatalmas, kényelmes házunkba, az életünkbe csak akkor engedjük be, ha szükségünk van rá… akkor bejöhet, kitakaríthat, jóllakathat minket, megoldhat mindent, aztán, ha már nincs rá szükség, kimehet a kisházba aludni. illetve, persze, ne aludjon soha, őrködjön a kapunál, hogy minket a rossz dolgok híre se érjen el… azért, hogy kívül-belül szépek és rendezettek legyünk, megengedjük neki, hogy kertünket (kinézetünket, hírünket, megítélésünket) is hívogatóan harmonikussá tegye, de aztán tényleg vonuljon vissza, ha már nincs rá szükség, és mi jól akarjuk magunkat érezni!

pedig jézus bent akar velünk élni a házban, ott szeretne lenni minden (!) szobában, az étkezéseknél… az örömeinknél is, nem csak a könnyeink hullásakor.

jános 8:35 „a szolga pedig nem marad mindörökké a házban: a fiú marad ott mindörökké.”

Szólj hozzá!

Címkék: balaton jézus szolga úr


A bejegyzés trackback címe:

https://myjesus.blog.hu/api/trackback/id/tr584755595

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása