myjesus

"a szeretetben élők mélyre látnak, a reménységben élők messze látnak, a hitben élők mindent másképp látnak."

na, most szólj hozzá!

ők olvasnak engem:

free counters

kincsre leltem jézusban

Daisypath Anniversary tickers

2011.03.25. 09:54 sterretje

akinek még a szellemek is engedelmeskednek

pár napja megnéztem egy roppant érdekes filmet. valami olyasmi volt a címe, hogy „csak a holttestemen át”, és egy nőről szólt, aki az esküvője napján meghalt, és visszajött kísérteni, és megakadályozni, hogy az ő egykori vőlegénye új kapcsolatot találjon.

vesztére a férfi egy halottidéző jóssal jött össze, aki látta is az elhunytat, sőt, kommunikálni is képes volt vele. rajta kívül azonban senki nem látta a megboldogultat, és ez számtalan vicces szituációt eredményezett. a jósnő végül annyira elfáradt a halott nő szellemével folytatott harcban, hogy egy papot kért fel a szelleműzésre. az „persze” nem távozott, de, hogy egy ilyen film hepienddel végződjön, végül megbékélt, és „megengedte”, hogy egykori párja összejöjjön a jósnővel.

mint mindent, ezt az ártatlannak tűnő filmet is megmértem isten mérlegén. az úr azt mondja, a halottidézés és más okkult dolgok működnek ugyan, de az ember fel sem fogja, milyen ártalmas szellemi erőket képes felszabadítani, ezért jobb elkerülni minden okkult tevékenységet. a filmben a jósnőről is kiderül, hogy nem tudja, hogyan is működnek valójában ezek a szellemi dolgok, hiszen sokkolja, amikor megjelenik neki „emberi valójában” az elhunyt menyasszony (aki démoni módon másnak a hangján szólal meg, majd napokig kínozza a jelenlétével a jósnőt).

5mózes 18: 10-12 „ne találtassék te közötted, a ki az ő fiát vagy leányát átvigye a tűzön, se jövendőmondó, se igéző, se jegymagyarázó, se varázsló; se bűbájos, se ördöngősöktől tudakozó, se titok-fejtő, se halottidéző; mert mind útálja az úr, a ki ezeket míveli”

isten azon a véleményen van, hogy az élők dolgairól (jövő, halál időpontja, satöbbi) nem a holtakat kell kérdezni, hanem istent magát, aki minden jövendő biztos tudója, és nem a rosszat, hanem a jót tervezi felőlünk.

ézsaiás 8:19 „az élőkért a holtaktól kell-é tudakozni?”

a filmben a másik nagy tévedés, hogy a jósnőhöz érkező pap nem tudja kiűzni a szellemet. ez azért nem tükrözi a biblia valóságát, mert a biblia azt mondja, hogy jézus nevére minden démonnak, minden rossz szellemnek távoznia kell, mind a házból, mind az emberből. jó tudni, hogy

jóel 2:32 “mindaz, a ki az úrnak nevét hívja segítségül, megmenekül”

a szellemektől, a kínzó démonoktól és félelmektől.

róma 14:11 „élek én, mond az úr, mert nékem hajol meg minden térd”

filippi 2:9-10 „az isten is felmagasztalá őt (jézust), és ajándékoza néki oly nevet, a mely minden név fölött való; hogy a jézus nevére minden térd meghajoljon, mennyeieké, földieké és föld alatt valóké.”

Szólj hozzá!

Címkék: jézus démon szelleműzés


A bejegyzés trackback címe:

https://myjesus.blog.hu/api/trackback/id/tr282770190

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása