myjesus

"a szeretetben élők mélyre látnak, a reménységben élők messze látnak, a hitben élők mindent másképp látnak."

na, most szólj hozzá!

ők olvasnak engem:

free counters

kincsre leltem jézusban

Daisypath Anniversary tickers

2007.08.31. 08:24 sterretje

...és kérek még egy hatszázhatvanhatot!

a minap láttam egy videofilm ajánlót. arról volt benne szó, hogy hogyan működik a vonalkód. ha a boltban veszel valamit, akármit, bármit, azon van vonalkód. ez egy logikusan felépített rendszer, amely a három szélső számra alapul: három darab hatosra. hatszázhatvanhat. mindegy, mit veszel a boltban, használod a sátán számát. mit mond erről a biblia utolsó pár oldala, a jelenések könyve?
jelenések könyve 13:17,18 "és hogy senki se vehessen, se el ne adhasson semmit, hanem csak akin a fenevad bélyege van, vagy neve, vagy nevének száma. akinek értelme van, számlálja meg a fenevad számát; mert emberi szám: és annak száma hatszázhatvanhat."
az utolsó napokban tehát csak akkor tudsz valamit venni, ha használod a hatszázhatvanhatot. a vonalkód éppen erre a számra alapoz.

sokan úgy vélik, az utolsó idők antikrisztusa maga a pénz. nem hitler, nem egy személy, hanem a pénzt. uralkodik az élet összes területén, mindenki meg akarja szerezni, imádják, hajszolják, bálványozzák a pénzt, ölni is képesek érte, engedelmeskednek hívásának, mintha valami parancsoló király vagy kormányzó lenne.

nem tudom, hogy ez hogy van, nem értem még a jelenések könyvét, de egyet tudok: az utolsó időket éljük, és nem tudjuk, mikor lesz vége az egésznek, mikor jön el újra jézus, és mikor "vesz elő" isten mindenkit a végső számadásra.
máté 25:13 "vigyázzatok azért, mert sem a napot, sem az órát nem tudjátok, a melyen az embernek Fia eljő."

2 timóteus 3:1-4: "azt pedig tudd meg, hogy az utolsó napokban nehéz idők állanak be. mert lesznek az emberek magukat szeretők, pénzsóvárgók, kérkedők, kevélyek, káromkodók, szüleik iránt engedetlenek, háládatlanok, tisztátalanok, szeretet nélkül valók, kérlelhetetlenek, rágalmazók, mértékletlenek, kegyetlenek, a jónak nem kedvelői. árulók, vakmerõk, felfuvalkodottak, inkább a gyönyörnek, mint Istennek szeretői."

a világvégét túl lehet élni. a túlélőcsomagba tedd bele jézust, és menni fog.

3 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://myjesus.blog.hu/api/trackback/id/tr40153539

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Levente 2007.08.31. 10:44:22

Egyetértek veled, hogy az utolsó időket éljük, de az azért kissé túlzás, hogy minden vonalkódban benne van a három hatos. Mert nincs. Nem tudom, mi értelme van mindenben a fenevad számát keresni, szerintem amikor az szinre lép, akkor mindenki számára abszolút világos lesz, hogy miről van szó, és nem kell találgatni.
Na, szóval a vonalkódnak semmi köze ehhez, az egy nagyon okos dolog, ami csak megkönnyiti az életünket. Az egy "urban legend", hogy benne van a 666, lásd: www.snopes.com/business/alliance/barcode.asp és en.wikipedia.org/wiki/Number_of_the_Beast

kelsey · http://wiredance.blogspot.com 2007.09.01. 19:27:56

"összeesküvéselméletek kíméljenek"

Én meg olyat hallottam, hogy ha a görög ABC-ben a betűknek megfeleltetett számok összegét összeadod a "COMPUTER" szóban, akkor megint kijön a 666!

Olyat is hallottam, hogy a Jelenések könyvében levő sáskák valójában Apache helikopterek! ( revlu.com/Rev-bowl.html )

A vonalkódos sztori is ugyanilyen mese...

Tudjuk, pontosabban sejteni véljük, hogy az Isteni kinyilatkoztatások szimbolikája nem feltétlen értendő szószerint: pl. a 12 és szorzatai sokszor "teljességet" jelentenek, stb... A 666 pedig "emberi szám" - sokan ezt úgy magyarázzák, hogy egy olyan erő, ami mindig igyekszik elérni az Istenét (Isten, és a szentség száma a Bibliában általában a 7), de sohasem éri el, mint ahogy a 6.666666666666 sem fogja sohasem elérni a 7-et... Nekem a szám ezen magyarázata tűnik leginkább elfogadhatónak.

Valamint attól, hogy valamiben benne van, hogy 666, attól még nem lesz ördögi! Például rendszámok meg autótulajdonosok...

Kedves kisasszony, ne üljön fel minden vénasszonyos mesének! :)

vomit 2013.09.28. 15:31:25

@Levente: talan mar elojottel a ko alol, ahol 2007-ben eltel, de FYI a biztonsag kedveert:
www.godlikeproductions.com/sm/custom/t/f/a1a08c16b2.jpg
süti beállítások módosítása